Ervaringen

“Medio 2012 ben ik in contact gekomen met Kim Muije in verband met een training die wij wilden aanbieden aan onze medewerkers.Tijdens het eerste gesprek bleek al dat een open en eerlijk overleg mogelijk was, waardoor wij snel duidelijke doelstellingen konden formuleren. Hierbij werd niet voorbij gegaan aan eventueel specifieke aandachtspunten van individuele medewerkers.Kim heeft met deze informatie een maatwerk trainingsprogramma samengesteld. Hierbij bood zij in de voorbereiding  ruimte om mee te denken en aanpassingen te doen, zodat de training echt goed aansloot bij onze wensen. De training zelf werd op een heel ontspannen, maar zeker ook professionele wijze gegeven. De training heeft plaatsgevonden in 4 verschillende groepen, waarbij constant rekening is gehouden met de kennis en kunde binnen de groep. Hierdoor werd ook tijdens de training zelf nog gezorgd voor maatwerk.Al met al heeft de training van Blink ervoor gezorgd dat onze medewerkers weer een stap vooruit kunnen maken. Enerzijds bleek de theoretische informatie vaak een eye-opener, anderzijds hebben medewerkers ook persoonlijke feedback en tips ontvangen waar zij zelf mee aan de slag kunnen. Voor ons is dit reden om ook voor nieuwe trainingen te bekijken welke rol Blink hierin zou kunnen spelen, want onze ervaringen zijn uitermate positief.”

– Petra Seton, Teamleider Klantenservice, ista Nederland B.V.

“Ik heb Kim leren kennen toen zij voor de afdeling waar ik werk een telefoontraining kwam geven. De hele groep was enthousiast over de manier waarop zij de training gaf en ik kon merken dat zij bij de meeste mensen van de afdeling meer openheid kreeg dan ik eerder bij andere trainers had gezien. Het was voor mij dan ook niet lang nadenken wie ik zou vragen voor een training om te leren coachen! Deze training bestond uit sessies die ik alleen met Kim had waarin de theorie van het coachen aan bod kwam. Ook heeft zij tijdens deze één op één sessies veel aandacht geschonken aan mijn valkuilen, onzekerheden en twijfels. Op de momenten dat ik dacht…dit is niets voor mij, waar ben ik aan begonnen en hoe heb ik ooit kunnen denken dat ik dit kan, werd alle theorie aan de kant geschoven en zijn we vooral op die punten ingegaan. Dieper ingaan op mijn emoties, mijn angsten, waar deze vandaan komen….zo kwam ik steeds een stap verder in het opbouwen van vertrouwen in mijzelf als coach. Naast de één op één sessies zijn we samen aan de slag gegaan in het coachen van mijn collega’s. Hier heb ik eerst meegeluisterd naar de sessie die Kim met mijn collega’s had. Zo bouwden we niet alleen mijn vertrouwen op, maar ook dat van mijn collega’s in mij als coach. Naarmate de sessies verder gingen, nam ik ook meer van haar over. Op die manier werd voor iedereen de drempel lager om mij als coach te vertrouwen. Ik heb met heel veel plezier met Kim samengewerkt en als er een training nodig is bij mij of mijn collega’s zal ik altijd eerst kijken of dit mogelijk is met Kim.”

– Sindy Ijspelder, Medewerkster klantenservice, Oom Verzekeringen

‘Als moeder van 2 prachtige kinderen, getrouwd te zijn met een werkelijk hele fijne man, ondernemer van een eigen succesvol bedrijf, goede vrienden, middelen om veel te kunnen doen, regelmatig een weekendje weg of een vakantie… had ik alles wat ik me zou kunnen wensen. Dit wíst ik! Ik wist dat alle elementen om mij heen fijn en goed waren. Ik had geen enkele reden om niet gelukkig te zijn.’ Lees meer

– Liza